Furik Cargo85 • Bantam, Zn, korba 85 lit

Kód: 2160513
€70,80 –6 %
Furik Cargo85 • Bantam, Zn, korba 85 lit
€70,80 –6 % €66,55 / ks €55,46 bez DPH
Momentálne nedostupné

Detailné informácie

Podrobný popis

Potvrdením objednávky vyjadrujete súhlas s nasledovným: v prípade prebratia fúrika na ktorom sú viditeľné menšie estetické vady (škrabance) nebude prípadná reklamácia akceptovaná. Funkcia fúrika nie je nijak ovplyvnená drobnými estetickými nedostatkami.


využijete nielen v záhrade, ale aj na stavbe. Tvrdé bantamové koleso, lisovaná korba s lakovaným povrchom činia tento fúrik veľmi spoľahlivým náradím pre práce okolo domu a záhrady.< Maximálna nosnosť: 100 kg.

Dodatočné parametre

Kategória: Fúriky a záhradné vozíky
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 17.5 kg
Výrobca: SLOVAKIA TREND S.R.O.
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevypĺňajte toto pole:
1
J Avatar autora | 18.3.2021
Fúrik je ergonomicky dobre riešený, no technológia vypracovania je na tom podstatne horšie. Nožičky s ohýbanej pásoviny rovnako ako uchytenie korby. Tieto časti by mali znášať väčšie zaťaženie. Veľké množstvo šroubovo matičkových spojov na miestach kte bby bol lepší kvalitný zvar. Oska kolesa zaistená len tenučkými závlačkami. Korba je síce vylisovaná z jedného kusa pozinkovaného plechu ale ešte ako nový a nepoužitý niesol stopy priehybov.Plastové ochranné madielka na držadlách fúrika sa neustále zošuchávajú dole, čo môže byť pri prevoze materiálu aj nebezpečné. Koleso v kvalite ktoré dlho nevydrží. V súhrne by som uviedol že na fúriku okrem ergonómie nie je kvalitné nič a nemôžte počítať s jeho používaním na dlhé roky.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: